Vállalatvezetés

Tibor Dávid

Tibor Dávid elnök, a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján végzett 1999-ben közgazdászként, a főiskolai diploma mellett középfokú banki tanácsadói végzettséget szerzett, angolul és németül tárgyalóképesen beszél. Híve az élethosszig tartó tanulásnak, és a kemény munkával elérhető siker iránti személyes elkötelezettségnek.
 
2007-ben az Ernst & Young „Az év üzletembere” díján „A jövő ígérete” címet nyerte el. 2008-ban a Junior Chamber International a világ három legkreatívabb üzletembere közé választotta Új-Delhiben. 2009-ben pedig megkapta a Menedzserek Országos Szövetsége “Az év fiatal menedzsere” díját.惊天械劫案 惊天械劫案 ,八星报喜2012 粤语 八星报喜2012 粤语 ,美剧 破釜沉舟 美剧 破釜沉舟
 
Három gyermeke van, hobbija a sport. Szívesen próbára teszi magát olyan teljesítmény sportokban, mint a triatlon vagy a maratoni futás. Szereti a futballt, a Masterplast focicsapataival ismert szereplője a Fejér megyei amatőr sportéletnek. 2015-től az Országos Minifutball Szövetség elnöke.

Ács Balázs

Ács Balázs alelnök, a győri Széchenyi Főiskolán szerzett építőmérnöki diplomát 1999-ben. Tibor Dáviddal a Masterplast Nyrt.-t még Kft-ként alapították 1997-ben.

Nős, 3 gyermek édesapja, szabadidejében sportol, egyik kedvence a jégkorong. Balázs szeret utazni, és érdeklődik az oldtimer autók iránt. Székesfehérváron él családjával.

Nádasi Róbert

Nádasi Róbert a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett 1991-ben. Pénzügyi, és egyben üzleti szemlélettel rendelkező menedzser, aki 17 éves multinacionális környezetben szerzett gazdasági vezetői tapasztalattal bír.

1993-2000 között hét éven át a PHILIPS Magyarország Kft. szórakoztatóelektronikai szektorában, az értékesítési és marketing szervezet pénzügyi és számviteli igazgatója, majd 2000-2010 között a Johnson & Johnson Kft. egészségügyi szektorában Shared Services igazgató és egyben gazdasági igazgató volt.

Szakmai pályafutása során felelős volt a pénzügy, kintlévőség-kezelés, banki kapcsolattartás, számvitel, kontrolling, IT, HR területek megfelelő működéséért, a Johnson & Johnson Kft-nál nevéhez fűződik a magyarországi Shared Service részleg (szolgáltató csoport) működtetése, irányítása (Sarbanes-Oxley, ISO, belső audit SLA bevezetése, ERP upgrade) és továbbfejlesztése.

A Masterplast menedzsmentjéhez 2010 augusztusában csatlakozott. Gazdasági igazgatóként többek között felelt a pénzügy, számvitel, kontrolling és informatikai területek irányításáért, a cégcsoport komplex üzleti tervének kidolgozásáért, valamint pénzügyi tevékenységének megszervezésért, irányításáért és ellenőrzéséért.

惊天械劫案 惊天械劫案 ,八星报喜2012 粤语 八星报喜2012 粤语 ,美剧 破釜沉舟 美剧 破釜沉舟

2018. augusztus 1-től a Masterplast Nyrt. vezérigazgatója. Róbert Budapesten él családjával.